Zenész füldugó és fülmonitor  34 terméket találtam.

Zenész füldugó és fülmonitor
/ oldal
Edz Kidz fültokhoz húzózsinóros táska
990 Ft
A szivacsos a szűrős füldugók olcsóbb hallásvédő alternatívája, használható alváshoz, tanuláshoz, koncertekhez, zenéléshez, motorozáshoz, versenyzéshez, munkához, vagy házkörüli teendőkhöz. Lágy habszivacs szerkezetének köszönhetően kényelmesen illeszkedik minden fülméretbe.
2 990 Ft
Nagyon sokan dolgoznak napi rendszerességgel zajos környezetben. Ilyenkor fokozottan fennáll a halláskárosodás kialakulásának veszélye. Zajos munkákhoz különösen ajánlott valamilyen jó hallásvédelmi eszköz használata. Munkahelyen, házi és ház körüli munkáknál jó szolgálatot tehet, de hobbitevékenységeknél is hasznos egy WorkSafe.
4 990 Ft
Több szórakozás és több idő a vízben az Alpine SwimSafe-fel. Ezek a különleges, úszáshoz és vízi sportokhoz  kifejlesztett hallásvédők megakadályozzák a víz fülbe jutását, például ha fülgyulladásunk van vagy azt szeretnénk megelőzni.
4 990 Ft
A PartyPlug LE buli füldugó úgy lett kifejlesztve, hogy csak a hallásra káros zajokat szűrje ki. A zenét továbbra is eredeti minőségben halljuk, úgy hogy mellette a beszélgetések még jobban hallhatóak lesznek.
4 990 Ft
Alpine Pluggies Kids Úszás, koncert, utazás - Füldugó gyerekeknek : Nagyon fontos a gyermekek védelme a túlzott zajokkal szemben. A Pluggies kids füldugót úgy tervezték, hogy tompítsa a hangos zajokat és a zenét. 
4 990 Ft
Alpine SleepSoft  Füldugó alváshoz, tanuláshoz : Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ez viszont nem jellemző a lakosság körülbelül 30%-ára.
4 990 Ft
Alpine FlyFit  Szűrős füldugó utazáshoz :  A FlyFit speciális szűrői megoldást nyújtanak a nyomáskülönbség okozta füldugulás és a kellemetlen környezeti zajok ellen az autóban, a vonaton és a repülőgépen.
4 990 Ft
Alpine MotoSafe Szűrős füldugó motorosoknak: Aki gyakran utazik nagy sebességgel, vagy zajosabb a bukósisakja tudja, hogy milyen fárasztó és a motorról leszállva még percekig zúg a füle. Ennél jóval kényelmesebb, ha mindezt elkerüljük, miközben a környezet hangjait nem zárjuk ki!
5 990 Ft
Alpine MotoSafe Szűrős füldugó motorosoknak: Könnyed motorozás, túrázás, vagy csak egy út a Balatonra? Ebben is el tud fáradni az ember füle/feje. Az alacsony csillapítású, MotoSafe Tour ezt hivatott kivédeni!
5 990 Ft
Az Alpine MusicSafe Classic szűrős füldugó csak a hallásra káros zajokat szűri ki, míg a zenét, beszédhangot megtisztítva átengedi, így megelőzi a fülzúgást és halláskárosodást.
6 490 Ft
Alpine Muffy Gyermek hallásvédő fültok
7 990 Ft
1 - 12 a 34 -ból/ből

Scroll To Top